Siirry sisältöön
Tapio Hartikainen 09.10.2024, 21.21

Savo Volley aloittaa Suomen Cupin Outokummussa

Savo Volley aloittaa Suomen Cupin Outokummussa

Karpaasit on joukkue, jota ei voi kohdata takki auki

Savo Volleyn seuraava ottelu on Suomen Cupin ottelu tulevana lauantaina 12. lokakuuta Outokummussa, missä verkon toiselle puolelle asettuu Outokummun Partion ykkössarjajoukkue Karpaasit.

Ottelu alkaa poikkeuksellisesti jo kello 16.

Karpaasit pelaa ensimmäistä kauttaan Suomen toiseksi korkeimmalla sarjatasolla, mutta Arttu Keräsen suojattien ei kannata lähteä Pohjois-Karjalan rajaseudulle vain hakemaan varmaa voittoa.

Karpaasit on pelannut Ykkössarjassa kaksi ottelua. Ensimmäinen matka Oulun Kiskon vieraaksi ei tuonut sarjapisteitä, mutta kotiottelussa viime kauden Mestaruusliigan joukkuetta Vantaa Ducksia vastaan palaset loksahtivat kohdalleen, ja Etelä-Suomen mainetta viime vuosina yllä pitänyt Ducks joutui nöyrtymään suoraan kolmessa erässä.

Ducks-kaadossa parhaimmassa vedossa oli hakkuri Ville Louhela, joka muistetaan tuon tontin haltijana monen vuoden ajan Karelian Hurmoksessa.

Karpaasien peliä pyörittää muutaman vapaavuoden jälkeen pelikentille pelannut passari Tuomas Karjalainen.

Savo Volley lähtee cup-taistoon kahden tappio-ottelun rasittamana. Ensimmäisen Hurrikaani-voiton jälkeen tilille kertyi kaksi pisteetöntä tappiota niin Kokkolassa Tiikereitä vastaan kuin Suonenjoella kauden nousija TUTO Volleyta vastaan.

Savolaisten tavoitteet kaudelle ovat korkealla. Suomen Cupissa niiden tavoittaminen edellyttää voittoa Outokummussa.

Lisätietoja:

Tapio Hartikainen

Tiedottaja, Savo Volley

044 2428 421

tapio.hartikainen@savovolley.fi